Днес полагат маркировка на пътя Своге-София, съобщават от пресцентъра на Агенция

...
Днес полагат маркировка на пътя Своге-София, съобщават от пресцентъра на Агенция
Коментари Харесай

Полагат днес маркировка на пътя Своге-София

Днес поставят маркировка на пътя Своге-София, оповестяват от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ". Движението по пътя се реализира в една лента и се контролира с пътни знаци и полиция.

Отсечката ще бъде маркирана с шумяща маркировка за повишение сигурността на придвижване. 

Вчера бе сменен износващият асфалтов слой в правата от водостока, преди пътния случай, до моста над река Лесковдолска. Направените разбори демонстрират, че главният асфалтов слой - биндер, е изпълнен според условията и вложените в него материали дават отговор на одобрените механически правила. Материалите и рецептурата, които в този момент са употребявани в полагания асфалт са утвърдени от Института по пътища и мостове. Коефициентът на полируемост е по-висок от утвърдените от инженера на плана при главния ремонт на сектора. 

През идната седмица стартира одит по пътната сигурност и обзор на цялостното положение на близо 82-километров сектор на второкласния път през Искърското дефиле от лицензирани външни инспектори по пътна сигурност. Въз основа на техните изводи ще бъдат взети решения какви спомагателни ремонтни действия би трябвало да бъдат подхванати и мероприятия, свързани с повишение сигурността на придвижване, в това число и с слагането на спомагателни ограничаващи системи и пътни знаци. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР